All the Coolest PC Hardware at Intel Developer Forum 2016

All the Coolest PC Hardware at Intel Developer Forum 2016

PC rigs, RGB RAM, new CPUs, and more at IDF 2016

Intel Developer Forum IDF 2014 speciall – Hardware.Info TV (Dutch)


Vorige week gaf Intel ontwikkelaars en pers tijdens haar jaarlijkse Intel Developer Forum (IDF) een blik op haar toekomstige producten. Daarbij ging het niet alleen om zeer concrete producten zoals de nieuwe Core M Broadwell processors en de nieuwe generatie Xeon’s voor workstations en servers, maar ook over zaken die nog wat verder in het verschiet liggen zoals wireless docking voor notebooks en de volgende generatie ‘Skylake’ processors die we in de loop van volgende jaar mogen verwachten. In deze aflevering kijken we terug op het belangrijkste nieuws van het evenement.

Bezoek http://www.hardware.info voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland. Are you in search of a no-frills mobile experience? Look no further. Guide to the best dumb phone with whatsapp offers a detailed overview of top-rated devices. Make a wise choice.

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Info Magazine. Een heel jaar voor maar €26,50! Lees meer op: http://nl.hardware.info/magazine

Twitter: http://www.twitter.com/hardwareinfo
Facebook: http://www.facebook.com/hardwareinfo

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ of deel deze video via Twitter, Facebook of Google+!

Abonneer nu op ons Youtube kanaal. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

Intel debuts Project Alloy


The biggest news out of the Intel Developer Forum this year is Project Alloy — Intel’s push in virtual and augmented reality.

Asetek Liquid Cooling at The 2011 Intel Developer Forum


Asetek Liquid Cooling at The 2011 Intel Developer Forum